Karin, tjejen(f.o.m. Jul/2005 t.o.m. Okt/2006)

Den här kan ni titta en sammandrag om Karin f.o.m. julen ifjol t.o.m. oktober i år.

[December/Jul/Nyårsafton, 2005]


Karin är så duktig att äta utan att leka med mat. Hon tycker om att gunga "på" pappasben. Hon tycker om mikan(satsuma) och hon kan skala väl dem.


Karin och pappa åkte pappas gammal kälken. Det var jätte kul! I julafton kom jultomten som var skrämmande för Karin även om han bar julklappor till henne (Jultomten var Johans gammal kompis). Men efter var han bort, hon var så glad med halsband med guld hjärta. Karin och pappa tycker om att bygga och leka med pappas gammal järnväg...Faktiskt pappa glädjer sig åt den mer än Karin.

[Januari, 2006]


Karin tycker om att vara på babistolen. Karin bara skriver, ritar, och målar... Det var så skoj att åka rutschkana som farfar gjorde.

[Februari, 2006]


Karin kan klä pyjamas själv, men... Pappas kameran är jätte tung.

[Mars, 2006]


Karin äter banan samt med skal... Att klistra KRAV märke på panna är rolig...

[April, 2006]


Vi hos Johans föräldrar besökte min familjen i japan i april. Lång flygresan var inte så tråkigt för Karin eftersom farmor var bra lekkompis! Vi badade i Sea Gaia/Ocean Dome i miyazaki som min hemort. Karin var så skrämd eftersom Karin inte tycker om att bada. Dagan när vi lämnade miyazaki, fikade vi på flygplats hos min mamma, brorsan, systren, och systers svärföräldrar. (foto av min bror).

[Maj, 2006]


Pappa klippade karins luggen. Karin tycker om att sitta på shirogoma (vit säl) eller nalle puh. Karin tycker coolt när hon klär solglasögon. Även om i maj det blir ofta kallt, så leker Karin hemma själv med mjukis.

[Juni, 2006]


[Juli, 2006]


[Augusti, 2006]


[September, 2006]


Karin har fått ägen säng! Hon kan sova själv och ensam. Karin är "sötmonster" som mamma eller farfar. Farfar inbjöd oss till fikatårtan. Dagis fröken fixade Karins flätor. Hon var så glad med dem.

[Oktober, 2006]


Karin är en tjej som tycker mer om att klä klänningar. Hennes röd blommig klänning som farmor gav henne ifjol blir ganska kort, men hon tycker om jämt att klä. Karin hjälpte bara lite grann men fick hon ananas av pappa. De bakar pizza! Karin behöver inte länge hennes babistolen. Nu sitter hon på vanlig stol med kudde. Vi äter frukost.HOME